10/13/2012

long time no see taas

017
042
046
061
068

Jooo viimeks taisin postata sillon elokuun lopussa ellen ihan väärin muista, ja hups nythä onki 13. lokakuuta...  No mut en haluu tuntee kuitenkaa mitää syyllisyyttä tai sillee koska en haluu et blogin pitämisestä tulee pakkopullaa ja jos en jaksa postata nii sitte en jaksa :)

Mut tosiaan tosi sekavan postauksen nyt saatte, eka kuva on koeviikolta kun piti lukea kokeisiin mutta se meni typerien naamakuvien ottamiseks siinä sängyssä makoillessa. Sitte seuraavat kolme kuvaa onki kuvia ehkä mun elämän yksistä ihanimmista päivistä, nimittäin päivistä ennen ykkösten showta ja päivistä ykkösten shown aikana ! Eli tosiaan en jaksa alkaa selittää sen tarkemmin mikä se on mutta tosiaan nyt kaikki on ohi ja  nyt on tosi outoo ku ei enää aamulla kävelekkään suoraan puvustamoon missä ihmiset meikkaa toisiaan vaan joutuuki menemää normaaleille oppitunneille... Tästä se koulun käynti sit taas alkaa D: Ja tosiaan siitä ite showsta mulla itelläni ei oo kuvia mut niitä kyllä ois mutta en viiti laittaa niitä tänne ku en tiiä saanko laittaa.

Ja vikaa kuvaa nyt ei tarvii selitellä mitenkään, mut itteni mielestä kyl onnistu ihan hyvin ! Verrattuna siihen mitä yleensä mun koulukuvat on ollu, nii tänä vuonna on kyllä ehkä tähän astisista paras :D

Mut jooo olen siis hengissä vielä, kamera vaan loju kuukauden koskemattomana hyllyllä joten en viittiny sit tänne tulla ilman kuvia sepittelemään mitään. Toivottavasti saisin nyt aikaseks postailtuu enemmän !

Onerva

4 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset sulla, tossa koulukuvassa!:o

    http://dreamingisbelieving-rosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ooot kaunis (: ainii taisin nähä sut yks päivä korsos siin s-marketil ku käveli siit (:

    VastaaPoista