4/01/2013

glad påsk!

Pääsiäislomaa vietetty mökkeilyn merkeissä ja huominen koeviikkoon hyppääminen ei innostais sitte ollenkaan.... Onneks kumminki aika rento viikko edessä ku ei oo muita ihan tappoaineita ku kemia ja se onki sitte juttu erikseen.. 
Ihana herätä ku on jo valosaa ja toi valo säilyyki nyt kellojen vaihtamisen myötä pidempää! Mun koko talven kestäny kaamosmasennus alkaa jo pikkuhiljaa helpottaa :-D kevätkevät ♥

Hanna

4 kommenttia:

 1. Miten oot saanu ihos noin hyvään kuntoon ku eikös sulla ennen ollu vähä huono iho (vai oonko vaa nähny vääri..) ?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi mäki katoin! Oon niin ilonen sun puolestas. <3
   terv. ex-aknenaama

   Poista
  2. käytätkö jotai clearasilin tuotteit? ne toimi ainaki mun kaveril tosi hyvi! jos tulee viel jotai iho-ongelmii ni osta sitä syväpuhdistavaa voidetta :)

   Poista
  3. Kuorin ja pesen naamaa silleen miten kerkee ja rasvaan eli ihan perus :) mun iho vaan on sellane et se reagoi tosi helposti kaikkeen eli jos oon vaik syöny paljon herkkuja nii huomaa heti eron! Ei oo kyl ikinä onneks mitään aknea ollut mut kyl voin myöntää et on iho paljon paremmass kunnossa ku esim yläasteen alussa! Pillerit on kans vaikuttanut tähän aika paljon :) toivottavasti nyt autto jotenkin tää vastaus!
   Hanna

   Poista