4/05/2013

Tiptoe through our shiny city with our diamond slippers on

ekana lukijan pyynnöstä kuva niistä Leviksen pitkälahkeisita farkuista leikatuista shortseista. Kesän lempparishortsit, check!

Kuinka monta hyvää asiaa voi mahtua yhteen päivänpuolikkaaseen!! 
Kemiankoe meni ihan hyvin kaikesta valittamisesta huolimatta, kokeen jälkeen Monnalle juomaan teetä ja juoruilemaan, mittari näyttää auringossa ihan kesälukemia, lumet sulaa ja noi pienet purot hiekkateillä muistuttaa aina lapsuuden keväistä, tyttöjen kanssa laatuaikaa illaksi leffan merkeissä, The National tulee syksyllä suomeen ja sain ihanan puhelun..nimittäin sain kesätöitä Keravan vanhainkodista!!!
elämä, kevät ja mä hymyillään täysin mitoin ♥ pitäkää ihana viikonloppu ja nauttikaa ihanaiset

Hanna 

6 kommenttia:

 1. yyh vietä munkikaa laatuaikaa joskus!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti! heti ku vaan joku aika sopii kummallekki! :-)

   Poista
 2. Aivan ihanaa, että maailmasta löytyy vielä tuollaisa siveellisiä, puhtaitaita nuoria naisia! Toisin kuin se siveetön ja rietas kaverisi Stella! Jätä tuo inha lortto ja ota Jumala vastaan elämääsi! Muuta pois sieltä Jumalan hylkäämästä Korsosta ja häädä Saatana elämästäsi lopullisesti! Karkoita elämäsi inhat demonit ja liity meihin, siunattuun kansaan!

  http://www.youtube.com/watch?v=ij_DMS8JXdk

  -Irmeli

  VastaaPoista
 3. Kuka on tämä Ukko, josta puhut? Onko hän jokin sinua riivaava demoni? Jeesus pelastaa ja Jumala armahtaa, siinä ovat minun neuvoni elämään! Jeesus tulee, oletko valmis?!?!

  https://www.youtube.com/watch?v=eXltzuDtX0c&feature=youtube_gdata_player

  -Irmeli

  VastaaPoista
 4. Jos saa udella minkälainen tämä kesätyöpaikan ryhmähaastattelu oli? :)

  VastaaPoista