7/02/2013

RANSKA 2013/pt.3

Päättäreiden jälkeisenä päivänä (tai aamuyönä....) suunnattiin kohti Nizzaa. 
Porukkaa reissulla oli noin 30 henkee, sama tuttu porukka jolla tehään aina kaikenlaisia reissuja ja leirejä vuosittain!
Nizzasta osa meni vuokratuilla autoilla kohdepaikkaan eli kylään nimeltä La croix valmer, mutta koska meijän perhe ei osaa tehä mitään helpoimman kautta, päätettiin lähtee erinäisillä junilla ja busseilla seikkailemaan ympäri eteläranskaa, ja löydettiin loppujenlopuks mestoille!
Talo oli vähän rivarin tapanen kolmeosainen ihana kivitalo (kuvaa ainakin tossa ekassa osassa), josta oli huikeet näkymät merelle. Meillä oli kans iso terassi ja uima-allas eli aika luksusta!

Rantoja oli melko lähellä, jotkut kauempana kuin toiset, mut lähin kauppa oli parin kilsan päässä koska tää paikka missä oltiin nii oli tosi pieni kylä ja asuttiin vielä tän kylän syrjäsemmässä paikassa. Välimatkat ei ainakaan mua niin kauheesti haitannu, koska oltiin vuokrattu pari autoa millä päästiin paikasta toiseen, ois toki ollu kiva jos jossain lähellä ois ollu jotain menomestaa, mut toisaalta ympärillä oli kokoajan paljon kavereita, eli ei tullu tylsää!

Tehtiin suurimmaks osaks ruoat ite koska porukkaa oli niin paljon, että tuli helpommaks niin.
Illalla istuttiin muutamaan otteeseen lähirannalla kamujen kanssa ja yhtenä iltana saatiin nuotiokin väsättyy sinne!
Muuten reissu perustu suurimmaks osaks jillaamiseen ja auringonottamiseen ja voin kyllä sanoo, että ei ainakaa mulle ollu yhtää pahitteeks ton stressaavan kouluvuoden jälkeen!

Taas kerran paikka, jonne ois ihana vielä palata tai jos voittais lotossa niin ostais niitten julkkisten linnojen seuraks oman pikku kartanon......ehkä vielä joskus

Hanna

HAH, sainpas aikaseks! ja tekstiäkin, olkaa ylpeitä!

3 kommenttia:

 1. toi neljäs kuva on ihana sakari :-D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samaa mieltä!! ja kolmas myös :-DDD

   Poista
  2. vittuku kerranki tulee kommenttii tänne nii saatanan leimat asial!!!!!!!!!!1111

   Poista